Magazin Salajean 14 iulie 2008 0

# Iar ne-au ajuns nasurile pe unde fierbe fix oala politailor din Fildu si ne-o falfait niste izuri ametitoare. Ieseau din camera aia careia ii zice birou si unde nu se aeriseste cu saptamanile, lunile, anii. Aoleu, maica, dar daca ajung mirosurile pana la Zalau e semn ca musai trebe deschise neste feresti.

# Colo prin Bradet se construieste amarnic si e plin de oameni gospodari, ca ne-am lovit de niste saci cu moloz cand ne-o trimis nevasta sa aruncam gunoiul. Gospodarii astia cu merite deosebite si pusi pe fapte mari i-o trantit asa, mai pe lateralul containerul si i-o acoperit cu vreo doua crengi. Exact cum face mata cand vrea sa nu i se zareasca rahatul. Ingenioasa gaselnita, chiar de e preluata de la Animal Planet si adaptata pe dupa blocurile de la oras. Credem ca de aia e adaptata asa de bine, ca si cei care au pus-o in practica tot de pe Animal Planet au descalecat.

# Ne-o cazut ochii pe o stire de acum cateva luni, ca o enstitutie ce are treaba cu pasunile si animalele a cumparat sperma de taur. La kil. Oioioi, am vazut cat a sporit numarul boilor din judet, bata-i copita sa-i bata. Oare daca ar cumpara enstitutia lapte de pasare, ar veni barza mai des pe la salajeni?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »