Magazin Salajean 13 iunie 2008 0

# De cum au dat in parg alegerile astea, unii primari au stiut ce au de facut: jos palaria si suflecat de coate, turnat asfalt chiar si pe drumul vacilor si sadit panselute si mimoze pe toate santurile. Cica da bine. Dam si noi in ras, ha, ha, ha si ne infundam mainile in jeburi dupa seminte, ca ne asteapta inca un show de show in turul doi. Gicule, ada cate-un rand de bere, ca dam bacsis bun!

# La Ileanda credem ca a dat strechea-n candidati. Si ei se pun sa dea din maini si din picioare ca sa alunge pe oricine ar trece prin sat si le-ar mirosi lor a e-l-e-c-t-o-r-a-l. Asa s-a repezeit un candidat la primarie la reprezentantii unei fundatii engleze, precum cainele la ciolan si la prescura parintelui, si i-o asmutit cu gura ca fac politica mioritica, pana s-o burzuluit si englezii si dusi au fost. Bine-ar fi sa se duca si unii candidati unde vad cu ochii, ca-s prea de tot!

# Tri-lu-li-lu crocodilu din Ministerul de Interne va sanctiona doi caschetari din Simneu pentru ca nu au raportat la timp si la obiect cazul cu accidentul primarului. No, drace, zice-se ca-i tainuire de probe acolo, dar noi zicem ca politailor le-o placut numai dintatdeauna joaca de v-ati ascunselea si, cum le iesea bine in copilarie, s-o samalit ca le-a iesi si acum. Sau nu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »