Magazin Salajean 6 iunie 2008 0

*Un bezmetic de sofer, enervat la culme ca un pieton care a trecut prin fata masinii lui din spatele blocului, l-a haituit pe bietul om pana in scara blocului, unde acesta i-a scapat din gheare blocand usa. Nu la fel de usor au scapat colegii zvonarasului de injuraturile nebunului. Aviz amaturilor: s-au eliberat ceva paturi la spitalul de glumeti, acolo puteti sa va descarcati nervii fara a perturba ordinea publica!

*De Ziua Protectiei Mediului se ieftinesc carburantii. Si, banuim ca se scumpesc bicicletele, ca tot is in voga. Si noi care credeam ca scumpirile astea la poluatorii numarul unu in lume fac parte dintr-un plan maret de protectie a mediului!

*Nu stim cine i-o educat pe zalauanii astia de circula cu autobusele, mai ales pe cei de varsta a II-a si a III-a, da se vede treaba ca sunt lipsiti orice urma de civilizatie. Zici ca toata viata lor au trait in jungla, si ca daca au o varsta li se cuvine totul: sa te calce pe picioare, sa ocupe cate doua scaune cu dosul lor cat dovleacul urias, sa urce inainte sa coboare ceilalti calatori, sa te insulte ca nu i-ai lasat sa stea pe scaunul lor preferat etc.. Nu ne mira deloc atitudinea adolescentilor fata de ei. Ca doar de la cine or invata bunul simt?!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »