Magazin Salajean 28 mai 2008 0

*La o balta pentru inot de la capatul Simleului nu poti nicicum inota pe spate, ca iti cade mucegaiul de pe tavan in gura. Iar de vrei sa inoti ca fluturele este foarte probabil sa te dai la fund ca securea cand iti sare vreun nerod in spate. Cica a fost renovat bazinul, de curand, insa broscaria tot broscarie e, multa vegetatie si oameni ca brotacii: oracaie, fac tumbe si scot limba sa prinda musculite.

*Administratia din Popeni nu se zgarceste de loc la banul public, iar iluminatul stradal e pornit zi si noapte. Chiar in dimineata zilei de ieri ne-au derutat becurile aprinse de pe stalpii de curent din Popeni, ca nu stiam de e zi sau ni se pare. E noapte sau ne poarta necuratul ziua cu lumanarea? Morala: daca Dumnezeu a zis Fiat lux, si s-a facut lumina, de ce n-ar face-o si primarii?

*De o vreme incoace Astralul suceste canalele pe cablu de nu mai stie bietul abonat unde i-au disparut stirile. Unii se dau de ceasul mortii butonand telecomenzile si televizoarele ca doar, doar, o sa prinda si ei ceva inafara de purici si alte lighioane. Numai ca, pana apuca unii sa citeasca meniul de programare automata, UPC-ul sare iar in schema cu alte modificari. Acum, sa vedem care pe care!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »