Magazin Salajean 27 mai 2008 0

# Mare ne-a fost mirarea ieri dimineata, cand am vazut pe ultima pagina a unui cotidian salajean ca o firma de termopane din Zalau avea oferta de Paste un geam de baie gratuit. Apoi, Sfintele Paste o trecut de mult, dragilor. Ce oferta saraciii mai poate fi aia? Sau, poate unii dintre dumneavoastra s-or fi simtit atat de bine de Paste, incat ar vrea sa mai sarbatoreasca o data.

# O colega de-a zvonarasului a scris saptamana trecuta ca raul Crasna a inundat localitatile Ratin si Huseni, fara sa mai tina cont ca, de fapt, raul respectiv nu trece prin acele localitati. Doamne bate-o geografie si cine a infiintat-o! Si care e problema daca o gesit, ca doar numai cine munceste greseste. Nu e un capat de tara.

# O fost circul si prin Zalau, iar cei de la comunitara o trebuit sa iasa din nou cu ceva in fata. O inceput sa-l bata la cap pe seful circului sa-si duca cum o vrea el mizeria de la animale, fiindca locuitorii din zona s-au plans ca miroase ingrozitor. Pai, amu, saracul om, cu ce o fi fost de vina ca mirosea, doar nu o hotarat de capul lui unde sa instaleze circul. Amu, noh, romanii nu-s sanatosi daca nu fac putin scandal din orice. Toti tre sa ne bagam in seama cu ceva, ca doar suntem romani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »