Magazin Salajean 11 aprilie 2008 0

# Mare eveniment, mare! Acum, ca tot s-a incalzit afara, iar alegerile bat zgomotos la usa salajeanului flamand, primul dintre ministrii Romaniei si-a intors ieri, fata catre noi. Pentru doar doua ore. Nu mai mult, ca omu-i obosit de-atata alergatura pe razoarele tarii. O data ajuns aici, Calin, ca un veritabil luptator anti-incalzire globala, a pus mana pe lopata si, cat ai zice peste, a sadit un copac. Sa fie oare ultimul si, totodata, cel mai important semn lasat de vreun prim ministru in judetul nostru?

# Dupa experienta avuta pe strazile Bucurestiului, cu ocazia delegarii lor la Summit-ul NATO, politistii salajeni si-au luat o binemeritata pauza de masa. Pardon, de relaxare. Asa ca, atata timp cat ei inca se mai odihnesc langa… amintirile cu limuzina lui Bush, le sugeram celor ce incaleca motoarele sa taie asfaltul la greu, c-amu-i momentul!

# Daca ne-am asteptat ca in perioada asta partidele sa bubuie in electorat cu tot soiul de evenimente, iata ca ne-am inselat. Sporadic, ici pe colo, la intervale de saptamani, cate-un candidat isi ia inima in dinti si se declara Superman de Salaj. Noi nu-i contrazicem, ca sa nu le taiem macaroana prea devreme. Si, oricum, omul este liber sa spuna si sa creada ce vrea. O face pe cheltuiala lui… In ziua de azi, pana si visele e pe bani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »