Magazin Salajean 7 aprilie 2008 0

*In numarul de joi al primului ziar european din Salaj, pentru numai 10 lei abonament pe luna, cititorii au putut afla programul TV de miercuri. Se pare ca fartatii nostri de breasla au gasit o metoda de a da timpu-napoi, ca altfel nu ne explicam ce-i cu gogosica asta pe care ti-o servesc la cafeaua de dimineata.

* Degeaba am scris ca inotam in maldarele de gunoi care zac de luni intregi in spatele blocului B120, cel cu agentia de voiaj, din Zalau. Dar, chiar daca nu-s stranse inca, nu ne pierdem speranta si, cum tot vine Pastele, ne gandim cu inimile induiosate ca ne-a ajuta iepurasul sa le bagam in sac.

* He-he, cica un autobus din ograda unei firme salajene ce face rute prin alte judete vecine si prietene s-a defectat ziua in amiaza mare. Iar soferul, om ganditor si gasitor de solutii a I-a, s-a pus sa debarce calatorii pe aratura. Unde, saracii, au asteptat vreo doua ore ca sa vina alt harb de bus din Zalau, sa-i preia si sa-i duca la destinatie. De tate ne-am prins pana acum, mai putin de-un lucru: de ce a trebuit sa astepte doua ceasuri dupa coaja cea noua, cand defectiunea se intamplase in Hereclean si nu in Indochina?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »