Magazin Salajean 27 februarie 2008 0

*Cum hotii care fura din locuintele din Jibou sunt haituiti de politistii din localitate, se pare ca acestia s-au exilat prin Zalau si vecinatate, continuandu-si actiunile prin curtile si casele zalauanilor. Acum, asteptam sa vedem ce planuri de atac or coace politistii de la municipiu, ca jibouanii s-au scapat de ei pentru moment. Unde dai, si unde crapa!

*Mare zoala, mare, ieri, la DSV! Nu, nu au iesit la vanatoare de vulpi turbate, si nici la intalniri si lamuriri cu presa, daca asta va inchipuiati. Dimpotriva, toti angajatii institutiei, bucurosi de achizitia unui nou aparat de laborator, se cazneau sa gaseasca coltul potrivit in care sa-l propteasca. Si sus, si jos, pe scari si pe coridoare. E bine si asa, ca maine e o noua zi. Avem vreme sa obtinem si informatii de interes public, numa@ sa avem rabdare si sa perseveram.

*Un mare redactor sportiv de prin Salaj a convocat ^adunare generala extraordinara^ cu pugilistele proaspat intoarse de la o competitie de prin tara. Insa, prins probabil cu numaratoarea cocorilor intorsi din tarile calde sau, cine stie, nereusind sa-si revina dupa atat de extenuantele sarbatori de Valentin si Dragobete, a uitat sa se prezinte la marea intrunire. Nu-i bai, Raducule, ca daca nu merge Mahomed la munte, merge muntele la Mahomed!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »