Magazin Salajean 26 februarie 2008 0

# Nu ca ar mai conta, insa dorim sa reamintim de parcarea situata vis-a-vis de Sfanta Vineri, in care locurile de parcare sunt ale tuturor soferilor. Chiar si ale celor din afara orasului. Si aceasta pentru simplu fapt ca adepistii si cei de la primarie nu au atata bunavointa sa faca niste locuri de parcare pentru soferii care locuiesc in blocurile din zona. Noroc ca mai sunt si trotuare, ca altfel saracii soferi ar fi nevoiti sa-si lase masina cine stie pe unde.

# Ramanem tot in aceasta zona, unde masinile stau parcate pe maginea soselei ca la ele acasa, chiar daca nu au voie sa stationeze in zona respectiva, de cand s-a dat drumul la circulatia in ambele sensuri. Nu o data i-am vazut pe cei care se ocupa de ridicatul masinilor trecand prin zona respectiva. Insa, s-au uitat si au plecat. Altceva nimic.

# Daca tot vorbim de cei de la ADP, le amintim acestora ca sunt de multa vreme in fata redactiei doua cratere, din cauza carora majoritatea soferilor injura de mama focului cand intra cu vreo roata. Mai mult, tot in acea zona, dar pe marginea drumului, un capat de teava le da mari batai de cap soferilor. Nu putini au fost cei care, vrand sa parcheze masina in zona, s-au trezit cu cauciucul spart.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »