Magazin Salajean 14 februarie 2008 0

*Un crater se casca flamand in asfaltul de langa floraria lui tanti Ana din muncipiu. Atentie pe unde calcati, daca treceti prin zona, ca stiti voi… unde nu-i cap, vai de picioare.

*Marele mahar al judetului a luat-o pe coaja, se pare, cand s-a dus la capitala pentru a prezenta catindatul surpriza al pdminusl la primaria de supt Meses. Cica i s-ar fi spus verde-n fata ca respectivul catindat nu e bun, iar daca ala vechi a fost indepartat cu suturi in posterior, atunci sa faca bine sa candideze el, marele magician al Salajului. Asta chiar ca-i tare! Ia incercati sa spuneti repede dupa mine: Stanca-sta-n-castan-ca-Stan. Sau, daca vreti, ca Victor, ca Dorel sau ca cine mai stie. Asa-i ca nu va iese? Se pare ca nici lui nu i-a iesit.

*Se zvoneste ca, nu cu mult timp in urma, in subsolul de muzeu era plin de pupu (parca asa spun englejii). O conducta bucluclasa s-a spart ezact in zona respectiva. Acum lucrurile stau ceva mai bine. Cel putin din punct de vedere olfactiv. Ca mustele tot nu vor sa paraseasca incinta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »