Magazin Salajean 11 februarie 2008 0

Tulai, maica, sa nu cumva sa-ti uiti acasa lanternele si ocheanele, daca vrei sa meri la Cluj, ca e de rau fara ele! Asta din cauza ca drumul pasta Meses e bietu fara marcaj. Zau ca-ti bagi degetele-n ochi si cs iei in parbriz si in freza toate ramurile copacilor si mai ca nu te tipi cu motoru in rapa, in timp ce urli ca apucatu ca unde-i marcajuuuu??? Da chiar ase, domle, unde-i marcaju?

Ne place cand da ploaia prin Zalau, ca avem balti si pa strazi si pe trotuare, de nu stii cum sa le ocolesti ca sa-ti ramana sosonii uscati. Nu ca ar fi cu gropi trotuarele (ca strazile is), da ase de bine nivelate, c] tot o balta si un baltoi din centru pana la autogara. Si mai avem motiv sa se umfle inima-n noi de bucurie. Cica o sa avem o luna intreaga de ploaie in primavara asta, de om ajunge sa jucam intr-un picior cand om fi padrumuri.

Cica se rup salajenii sa voteze pentru Costelul nost, al de-i zic spaniolii Pavarotti din Banat. Ca sa castige romanul nost concursul din peninsula, salajenii tin cu el si voteaza de numa inrosesc mausurile. Brava, baieti! Adica, oleee, ca sa fim in ton.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »