Magazin Salajean 8 februarie 2008 0

Pe zi ce trece, mult trambitata investitie in noile semafoare municipale pare sa fi fost o mare prostie. Nu contesta nimeni buna intentie a municipalitatii, da baiu ii ca banii publici au fost cheltuiti pe niste chiciuri jenante, care functioneaza dupa unghiul din care bate lumina solara. Si asa, traficul din Zalau era mai mult decat infernal. Acum, e mai rau ca-n centrul Bucurestiului. Da, macar acolo stii ca te afli intre mitici. E si asta o consolare.

Intr-un an electoral nu poti face altceva decat sa-i asculti pe luzarii astia de politicieni si, apoi, ca sa-ti mai indulcesti existenta, sa le fortezi mana sa-ti dea un salariu mai mare. Daca nu vor, faci greva. Ca doar e sezonul…

Asteptam cu infrigurare si, daca se poate, ceva mai devreme curatenia de primavara, pe care Primaria Zalau a numit-o destul de pompos: Luna curateniei. Nu de alta, dar s-ar putea ca pana atunci sa fim ingropati sub mormanele de gunoaie ce impanzesc zonele verzi si spatiile dintre blocuri.

Daca aminteam mai sus ca anul 2008 este electoral, cel putin in Salaj acest lucru nu se vede deloc. Politrucii loco au intrat parca in pamant. Le este rusine, oare, de marile reusite, promise in campania electorala din 2004? M-as mira… Sincer.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »