Magazin Salajean 14 decembrie 2007 0

# Schimbul de replici sau, mai bine spus, de pumni, pe care politicienii democrati si-i aplica in falci de ceva timp incoace, nu face altceva decat sa dea apa la moara speculatiilor. Insa, cei mai bucurosi de pe urma acestei pleiade de lovituri sub centura sunt adversarii politici ai democratilor. Ei vor incasa, pana la urma, roadele acestei lupte a orgoliilor fara masura. Oricum, ce-si face omu` cu mana lui se numeste…

# Se anunta ninsori puternice. Astia de la deszapeziri au aflat si ei, asa ca, ne asteptam ca drumurile sa fie uscate ca-n palma. Nu-i asa, domnilor? Ori, si de data asta, trebuie sa mai incasati cateva amenzi pentru a pune mana pe lopeti? Din pacate, iarna asta nu-i ca vara, si nici ca iarna cealalta. E o iarna ceva mai speciala, care va scoate untu` din drumari. Asa, sa stie si ei de ce au pus atatea cadouri sub bradu` de Craciun.

# Semafoarele din Zalau merg, parca, pe fotoghin. Constatam astfel ca, in conceptia celor care au achizitionat semafoarele, intre fotoghin si fotocelula nu-i nici o diferenta. Asa ca, nu-i de mirare daca unii, de sarbatori, or sa bea petrol. In intersectii – locatiile in care se aud cele mai multe injuraturi pe milimetru patrat.

# Dupa ce am vazut ce preturi au pus aia pe centimetru de brad, cred ca anu` asta ne-om multumi sa facem noi pe… pomii de Craciun. Nu va ganditi la prosti, cititi mai departe. Daca stam si ne gandim putin la cat de bine ne-ar sta cu instalatia de pom in juru` gatului, mai ca ne vine sa trecem la astfel de experimente. Iar daca ne lipim o beteala in jurul braului si doua globuri de urechi, cu siguranta copiii si cainii nostri vor fi cele mai fericite fiinte din lume.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »