Magazin Salajean 2 octombrie 2007 0

# Vaile ce strabat Mirsidul colcaie de gunoaie. Nu-i vorba ca n-ar exista in sat serviciu de salubrizare, da se pare ca taranu-i prea obisnuit – din tata-n fiu – sa nu plateasca nimic pentru mizeria ce o produce. Asa ca, decat sa plateasca una suta mii de lei, pe an la firma ce colecteaza gunoiul, mai bine rastoana caru cu gunoaie in vale. Poate ca-i nevoie de o ploaie sanatoasa, care sa inunde satul, ca mirsidenii sa isi dea seama ca traiesc in anul 2007.

# Mare vanzoleala pe scena politica romaneasca. Asa-i de fiecare data cand trece cate-o motiune prin bratele bravilor parlamentari. Norocul guvernantilor e ca alesii astia se mai lovesc din cand in cand de cate-o… notiune de autoaparare a propriilor interese. Asa ca, si de data asta, liberalii pot sa doarma linistiti. Lasitatea parlamentarilor vegheaza pentru ei.

# Vine iarna si, odata cu ea, fenomenul de dospire a facturilor la intretinere. Daca pana acum a fost cum a fost, sa vedeti ce urmeaza! Astfel, ne aliniem si noi la preturile europene. Ca despre venituri, mai ramane de vazut. Asa-i cand pe orb il mananca-n cot sa vada Europa…

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »