Magazin Salajean 20 septembrie 2007 0

# Cobori in jos Luceafar bland/Alunecand pe-o raza si faceti bine careva sa puneti niste amarate de becuri pe strada care duce spre vestitul hotel Meses. Ca de nu, locatarii din zona s-ar putea sa ramana cuplati cu versurile lui Eminescu si, poate, doamne fereste, se pricopsesc si cu membre rupte din cauza indiferentei sau, mai bine zis, nepasarii celor care ar trebui sa faca ceva in acest sens. Si atunci sa vezi vorbe de dor si jale. Cine are urechi de auzit sa auda, nu sa doarma pe amandoua.

# A inceput scoala si, implicit, profitul barurilor si bodegilor a inceput sa fie mai maricel. Pai, ce ne mai miram de faptul ca profesorii tin orele de unii singuri, iar rezultatele chiulelilor se vad la incheierea anilor scolari, mai ales la BAC si teste nationale. Hai noroc si la mai mare!

# Mai marii bosi care se ocupa cu bagatu de gaze pan tedile din Zalau incearca sa arunce pocinogu pe seama faptului ca blocul care tocmai a fost distrus de o deflagratie este, chipurile, vechi. Dar oare care imobil din oras nu dateaza de pe vremea bunicii?! Pai ce sa facem, in opinia lor, e mai bine sa se spele pe maini de toata tarasenia si da de o sa gaseasca alt vinovat. Pana la urma te pomini ca de vina or fi saracii locatari ca au avut nesansa sa isi duca zilele in acel bloc. Stati cu ochii in patru… ca nu se stie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »