Magazin Salajean 19 septembrie 2007 0

# Si iarasi aducem vorba de vestitele gheise plictisite ce isi odihnesc partile dorsale pe scaunele institutiei care se ocupa cu asigurarile de sanatate. Pare-se ca programul de stat si fluierat a paguba duce la mii de nemultumiri din partea asiguratilor. Nu ne referim la toate, bineinteles, ci doar la una si buna, cea de la ghiseul nr.5. Ca sa va lamuriti mai bine despre ce e vorba, va spunem ca programul de relatii cu publicul e de la ora 8 la14, iar daca va ganditi sa efectuati plati pacolo, va spunem sa va mai ganditi o data. Sub programul de zi cu zi, mai apare unul care zice asa: orar cu banca de la 9.30 la11.30. Daca stam si tragem linie ajungem la concluzia ca, din cele 8 ore de servici, doar 6 sunt comestibile. Apai, daca mai punem la socoteala si orele de pierdut vremea si fumat… ghiciti la cat se rezuma programul de lucru?

# Cum a inceput scoala, cum toate strazile sunt aglomerate de nici nu mai stii cum sa-ti pastrezi calmul si sa nu sudui de toti sfintii. Recomandam tuturor conducatorilor auto ca inainte sa se urce la volan sa bea un Distonocalm, pentru a nu ajunge pe mana doftorilor care se ocupa cu problemele de la mansarda….

# Prin fata blocului unde a avut loc explozia de vineri dimineata si-au facut aparitia cativa sobolani care se plimba fara greturi pe trotuar, iar cei din zona stau cu paru dupa ei sa-i extermine. Daca serviciu de dezinsectie canci, cel de salubrizare asisderea, patrupedele s-au gandit ca poate poate ajung sa dea si un interviu cu toate televiziunile prezente paci pe la noi. Alo?! Serviciul de salubrizare sau cine truda mea se ocupa de asa ceva. Se aude?! La noi sigur nu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »