Magazin Salajean 12 septembrie 2007 0

# Tulai, ca iar fierbe Inspectoratul cu scolari din cauza dascalilor. Stau, frate, profesorii la imparteala de posturi, si-n nebunia faptului abia te poti strecura de ei in cladire. Da si acolo e inghesuiala mare si nu incapi pe scari de ei. Ba te trag si de maneca daca vad ca dai sa intri, ca nu cumva sa le sufli postul de sub nas. Fratilor, luati o gura de aer, ca stiti ce zice poporul: ce-i a vost, e pus de-o parte!

# No, ca o dat Kaufland-ul cu batu-n balta, la propriu, nu la figurat, ca asa de bine ploua inauntru cand ploua si afara, de nu stiu angajatii cum sa scoata ligheanele si oalele din raft si sa le puna prin magazin. Stam si ne minunam inca o data cum poti construi gaurit din start un magazin romanesc dupa proiect german. Aha, ne-am prins! Era un proiect combinat cu o reteta de cascaval, de aia atatea gauri.

# Astia ce lucreaza la canalizare, prin SAMTID, folosesc mijloace din cele mai breze ca sa scoata apa din canal. Adica apeleaza la galeata.Credem ca nu or fi auzit ca sunt pompe, da le spunem noi ca-s chestiile alea cu furtun la capat, care, da, da, ati auzit bine, chiar scot apa din canal. Speram sa priceapa lumea si sa ne trezim ca scot apa cu paharul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »