Magazin Salajean 27 august 2007 0

# Valeu,maica, greu ii pentru unii de la institutiile publice sa trimita in e-mailuri cu atasament. Ca vine mailul, vine si scrisu ca avem atasament, da atasament canci. No, sa-mi trag ceasul si sa-l potrivesc la fix, ca poate intr-o ora vine alt mail, de data asta cu remorca.

# De cand o poposit circul european in spate la Primaria Zalau, s-o imputit zona de nu stii cum sa-ti infunzi narile cand treci pe acolo. Da daca ai crezut ca scapi de miros, apoi esti prost gramada, ca doar il iei acasa, in haine si piele. Nu ca nu am sti raspunsul, da ne bate rau gandul retoric ca la cate animale sunt colo in primarie, la ce o mai trebuit altele? Poate sa fie de samanta, mai stii?

# Maiculita, Doamne, cum se zbantura tineretul asta minor din bar in bar in fiecare seara! Si au si grija sa fie imbibati cu alcool ca la carte, pardon ca sugativa de la carte, nu ase sa zice? Numai se clatina in sir de la un capat la altul al trotuarului, care oricat e de lat, tot ingust le pare. Daca asa se petrece vacanta mare, apoi dati drumul la scoala tot anul.

# Mare bataie mare la Loto prin agentii, unde tati se inghesuie sa ia biletul. De frica sa nu aiba altul noroc, aia stresatii de la coada au ajuns sa se si roage. Repeta la greu in fiece secunda nu sa castige ei, ci sa nu castige vecinu. Pentru ca, sa fim seriosi, nu ajunge sa fii fericit, tre sa fie si vecinu nefericit.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »