Magazin Salajean 9 august 2007 0

# Iar se sapa de zor pe strada Armoniei, de se tin gropoaiele lant pana haaatttt, departe. Nu stim cine sunt cei pe care i-a apucat harniceagul, da@, drept sa va spunem, nu-s prea multe variante: ori is aia de la ADP, ori cei cu SAMTID-ul ori cei cu canalizarea. Noi nu ne mai deranjam cu telefoanele, ca la ce zel a dat in ei, nu-i cum sa-i opresti. Poate le-ar trebui in schimb oaresce vitamine si minerale, plus baterii Duracel, sa poata gata odata sapaturile.

# No, ca s-o pus bariere si nu-i mai voie in padure decat duminica, dupa ce ii lasa popa pe oameni de la slujba. Nu ca ne-ar interesa sfintii neaparat, da@ ne intrebam cum s-or pogori din ceruri cand astia mai pacatosi si mai saraci cu duhul or vedea ca nu-i voie pe sub codru. Si la ce dor de codru verde ii apuca pe zalauani mai ales seara pe luna, credem ca sfintii or sughita des de amu incolo.

#Primarul din Almasu era acum doua luni in concediu, dupa cum ne spunea secretara. Medical. Acum o luna tot in medical era. Nici zilele astea nu l-am gasit, ca pe pupaza din tei si tot medicalul era baiu@. Da@ primarul e om de treaba si ne-a promis ca ne suna el. Cand a avea chef si vreme si probabil ne-a suna sa ne anunte ca si-a mai tras un concediu. Dom@ primar, numa@ de paternitate sa nu fie, in rest mere orice!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »