Magazin Salajean 31 iulie 2007 0

# Nu se dezmint unii zalauani si la portiile duble de bere inghitite de Zilele Orasului, au urmat portii duble de pipi pe la fiecare colt de bloc. Oare nu au vazut WC-urile ecologice amplasate prin centrul orasului sau si-au dat drumul in aer liber din obisnuinta? Pai daca tot nu au aia 7 ani de acasa, noi le sugeram niste pampersi, ca astia merg la sugaci. Pardon, sugari, nu ca ar fi mare diferenta. Macar cat sa nu le suportam damful.

# La fel sta treaba (mare si de data asta) cu PET-urile, care in loc sa ajunga in cosurile de gunoi, au ajuns pe iarba, pe strada, pe trotuar, pe unde a vrut muschii insetatilor. Pasamite, cum dadeau sticla pe gat, cum o abandonau pe unde ii apuca cheful si treceau la alta. Probabil e si asta o metoda de marcare a teritoriului, ca altfel nu ne explicam comportamentul animalic. Se vede treaba ca teoria lui tatuca Darwin inca e valabila si ca unii dintre noi abia au coborat din copaci.

# Intr-un parc de joaca din Dumbrava, un adolescent cuprins de patima amorului isi ututa iubita le fel de adolescenta pe un leagan destinat pruncilor de pana in 10-11 ani. Oare chiar e musai sa ne leganam ca frunza codrului pe unde ne vine si batul, ca in balada? Ca daca-i asa, sa o stim si noi, macar sa nu mai cerem Primariei sa faca spatii de joaca pentru copii. Sa le cerem direct pentru adolescenti. Nu?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »