Magazin Salajean 19 iulie 2007 0

# Nu putem sa nu aducem in discutie conducatorii auto care circula pe sens unic mai rau ca pe Corso. Zilele trecute, un sofer, cei drept cu numar de Cluj, se plimba intr-o veselie pe strada Crisan, hapt pe sens unic. Din cate stim noi, regulile de circulatie trebuie respectate de catre toti conducatorii auto, iar faptul ca avea numar de Cluj nu inseamna ca nu a stiut citi semnificatia unui ditamai semn de interzis. Cine stie? Poate era afectat de caldurile aste@ mari care ne-au napadit din nou.

# Se pare ca frica de controlul inspectorilor OJPC da roade, in sensul bun al cuvantului. Mai zilele trecute, pragul unei bodegi urat mirositoare de pe strada armonioasa a fost calcat de catre cei de la institutia mai sus amintita. Dupa raidul rapid efectuat la fata locului, cat ai zice peste, lucrurile au intrat pe fagasul lor normal. Fara muzica la maxim, fara urlete si strigaturi. In sfarsit s-a pus capat la un lung sir de chinuri prin care au trecut locatarii blocurilor din zona. Asa ca, aviz amatorilor!

# Carevasazica peste 20 de profesori si-au luat picioarele in spinare si au tulit-o de la examenul de titularizare. Frumos, nu avem ce zice. Credem ca nu au vrut sa se faca de mandra minune cu notele astronomice care urmau sa le primeasca la concurs. E si fuga o solutie…

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »