Magazin Salajean 19 decembrie 2006 0

# Dupa ce o zona a pacii din municipiu a fost luni intregi supusa asfaltarilor si reparatiilior, in prag de Craciun mai exista inca o alee, una micuta, intre numerele 5 si 3, care a ramas asa ca pe vremuri. Vorba aia, in tot raul un bine si invers.

# Insasi Mosul adepistilor ne-a anuntat, ieri dimineata, ca bucatica de drum de pe Titulescu, care a ramas ingropita un an intreg – ce-i drept, nu din vina lor, ci din vina celor care au ocupat drumul, va fi asfaltata, ca sa nu mai tot cantam pe la rubrica de fata despre cratere. Multumim Mosule, deci totusi existi!

# Navetistii de pe ruta Jibou – Zalau isi fac de pe acum cruci, cu tot ce apuca, gandindu-se la cum vor arata hopurile de pe drum in momentul in care zapada se va asterne peste noi. Si cum vor arata barele masinilor, dupa ce ciocnirile se vor tine lant.

# Cica Touaregul de la o unitate vecina si prietena cu noi, adica din alt judet, a fost numa un pic bontanita, de i s-a rupt bara din fata si un farulet. Busitura l-a costat pe soferul neglijent, dar si ghinionist, numa vreo 85 de milioane. Pentru ca bolizii nu ar fi asigurati la casca. Asa ca, atentie!

# Cica zalauanii nu vor mai avea, anul acesta, brad in centru. No, si ce conteaza? Daca nu mai sunt nici petarde pe care nebunii sa le arunce sub el si sa-i dea foc.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »