Magazin Salajean 18 decembrie 2006 0

* N-a fost zapada iarna aceasta, dar strazile incep sa arate iar ca dupa bombardament. Nu se plombeaza, cica e iarna! Se strica, desi nu e zapada! Chestii ciudate! Apropos, nea Fagarasanu, nu rezolvam cu o roaba de asfalt in fata redactiei, ca ne rupem naibii masinile. Dam si noi o palinca. Pe bune!

* Cica la megauniversitatea zalauana ar fi avut loc niste festivitati. Nu stim de care, ca nu suntem invitati niciodata (se spune ca nu suntem ascultatori si pupincuristi… ). Cei prezenti ne-au soptit ca a rivalizat cu o Plenara a CC al PCR. Deh… amintirile ii chinuiesc.

Pe la televiziuni se bate toba ca noul Cod Rutier ar fi disciplinat soferii. Probabil nu au trecut pe la Zalau, unde metehnele au ramas. Se circula pe contrasens, nu se semnalizeaza, opreste care pe unde apuca (zilele trecute am vazut pe unu care a oprit in mijlocul intersectiei, a pus avariile si a plecat sa-si cumpere tigari).

*O contabila dintr-o comuna plina de ceapa ne-a povestit la telefon, pret de vreo juma de ora, cate diplome are, cate facultati a facut, cu ce medii a absolvit. Si cat de mult o suparam noi, dar mai ales Tandala. Spre final, colegii din redactie, cu batistele la ochi, au decretat: din cauza cepei!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »