Magazin Salajean 15 decembrie 2006 0

# Mai, ce ti-i si cu medicii astia de familie. Zilele trecute, o batranica dintr-un sat de prin apropiere, grav bolnava, trebuia transportata de urgenta la spitalul din Zalau. Medicul de familie, care a ajuns acasa la batranica, i-a promis acesteia ca va cauta imediat salvarea pentru a o transporta in timp cat mai scurt la Zalau. Numai ca, vorbe goale. Medicul s-a dus sa caute salvarea si dus a fost. Cat despre sarmana batranica, a ajuns intr-un final la spitalul din Zalau, dar, bineinteles, fara ajutorul medicului de familie.

# La un magazin de prin apropiere ce aduce a floare, cu ocazia sarbatorilor de iarna, s-a lansat oferta iaurturilor cu mucegai. Cumperi un iaurt, iar mucegaiul ti-l da la oferta gata ambalat. Nu va grabiti, ca mai sunt suficiente pe stoc.

# Fotbalul din acest judet a intrat in pauza, pana la primavara, cand se va relua Liga a IV-a. Echipele care vor cu orice pret sa promoveze in Liga a III-a au inceput deja transferurile unor jucatori de valoare de la echipe din afara judetului. Numai sa nu fie, fratilor, un foc de paie, iar la vara sa mai buctam o data la meciul de baraj, cu vedete cu tot.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »