Magazin Salajean 11 decembrie 2006 0

# Ne-am fi asteptat ca dupa ce noul Cod Rutier si-a intrat in drepturi, sa vedem oaresce capturi babane de carnete de conducere si amenzi grase date cu nemiluita. Dar, din pacate, pe drumurile Zalaului parca e un haos mai mare ca niciodata pana acum.

# La institutia care se ocupa rar de registre auto, se lucreaza pe rupte. Se fac programari pentru alte institutii de acelasi profil, din Satu Mare, Bihor si Maramures.

# Modul de calcul al taxei speciale la masini te lasa intr-o ceata patriotica. Nu mai stii in ce sa numeri banii, in euro sau lei. Iar taxa e cu atat mai mare, cu cat masina e mai noua, indicele de corelare nefunctionand ca lumea. Normal, e o formula pusa la punct de politicienii romani.

# Mare control pe la politie. Se verifica tot. Vreme de o saptamana. Vorba aia, trebuie si bucurestenii sa-si motiveze cu ceva existenta.

# Ca sa nu se mai urce tot poporul cu autoturismele pe trotuarele din fata procuraturii, rutieristii au fost nevoiti sa monteze bare de fier pe marginea trotuarelor. Ca la romani, la nimeni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »