Magazin Salajean 6 decembrie 2006 0

# Pietonii au luat-o razna, de cand cu noul Cod Rutier. Umbla hai-hui pe mijlocul strazii si se mai si zburlesc la soferi daca sunt claxonati. Asteptam cu nerabdare politistii rutieri si amenzile.

# Pe M. Eminescu, marea asfaltare a durat pana in pragul bisericii baptiste. Poate ca doar ei si-au platit taxele si impozitele la primarie. Si poate doar din aceasta cauza pocaitii umbla tantosi pe mijlocul strazii, facand misto de masinile care incearca si ele, sa-si gaseasca o cale de acces.

# Proaspata retea reabilitata de Samtid, de apa, de pe strada Parcului din Jibou, scapa la apa pe mijlocul drumului intr-o veselie. In rest, ramane cum a fost: drumul spre Gradina Botanica, ca dupa razboi.

# Sanitarii priceputi au iesit la drumul mare, cu seringile in brate. Ca in timpul comunismului. Noi ne miram numai de faptul ca nu l-au linsat pe unul dintre Mureseni.

# Prin Cehei, oamenii ara si sapa pe unde apuca. Apar plantatii noi, livezi si chiar copaci in mijlocul drumului. Cica satul nu mai are nici macar caini. Asa zic oamenii vizavi de lipsa organelor. Cu epoleti.

# Salajul este pe primul loc la numarul de masini introduse in sistem leasing. Oare care o fi explicatia? Partea proasta e faptul ca din cauza lor, oficialii cu inmatricularile si omologarile lucreaza de le sar imprimantele.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »