Magazin Salajean 22 noiembrie 2006 0

# Haos la capitolul curatenie in Zalau! Pe strazile principale, se mai face fata, insa restul cartierelor arata ca dupa bombardament. Sa fie oare de vina municipalitatea, ori indolenta zalauanilor? Cert este ca, in halul in care ne comportam, riscam sa ne indepartam pentru totdeauna de Europa. Apropo, in 2004, in anumite programe, se vorbea de un cartier european pe an. Acum, despre ce mai vorbim?

# Intr-o seara tomnateca, in spatele unui bar cu nume de laguna (sau lacuna?), langa niste containere de gunoi, se puteau vedea cu ochiul liber, rumegand hartie, doua vaci baltate. S-o fi reprofilat si ele, saracele. Ca foametea-i mare…

# Din nou, remarcam faptul ca taximetristii zalauani uita de limbajul rutieristic, fapt pentru care nu facem apel la cei 7 ani de acasa, ci la Codul Rutier. Cu asigurarile CASCO agatate la vedere, pe bord, soferii de taxi fac legea pe drumurile municipiului. Semnalizare ioc, depasiri si intoarceri pe linia continua cat incape, opriri unde-i taie intelectu la greu, respectarea limitei legale de viteza din parti si asa mai departe. La asa comportament in trafic, asa si respectul nostru fata de firmele de taxi si, de ce nu, fata de taximetristi. Ca politiei rutiere nu mai avem ce sa-i reprosam. La cati politisti trebuie sa faca curatenie in mizeria ce circula pe drumurile noastre si la ce fel de aparatura au in dotare, ne miram ca bietii de ei au mai ramas sa lucreze in domeniu. Pe bune!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »