Magazin Salajean 3 noiembrie 2006 0

# Odata cu venirea frigului si a inghetului se pare ca primii afectati au fost soferii. Intr-adevar nu toti, ci numa cativa, carora li s-a pus prea tare ceata pe ochi si nu mai fac diferenta intre portiunea prioritara masinilor si cea a pietonilor. Mai nou ti-i frica sa treci strada si pe zebra, daramite prin alte locuri. Tre sa fi tare atent la trecere, de vrei sa ajungi intreg pe partea cealalta a drumului.

# Si daca tat vorbeam de circulatie nu putem sa trecem cu vederea peste meseriasii care conduc microbuzele astea de oras. Nu e rau deloc, fiindca vorba aia, dai un ban si stai in fata. Insa de multeori atat de tare stai in fata, incat tre sa te lipesti de parbriz, de vrei sa mai prinzi oarice loc. Cei de la circulatie ii vad, le fac cu mana si atata tot.

# Mare hiba-i la Jibau. Api tumna ca-i mare. Miercuri o fost ziua mortilor, iar oamenii de prin preajma n-aveau cum sa ajunga la cimitir decat prin strada Romanilor, una plina de santuri, de-ti venea sa o iei pe jos, decat sa-ti faci masina praf. Unii chiar au luat-o pe jos, insa pana la intrarea in cimitir au pomenit toti sfintii si mortii, de s-o auzit in tat Jibau.

# Ramanem tot in orasul de pe Somes, unde pe strada lui Tudor s-o facut orice sapaturi pentru schimbarea canalizarii. Bine ati facut fratilor, insa nu stiu cine v-o dat ideea sa faceti santul taman in mijlocul drumului. Mai mult, ati uitat ca e un drum national pe care se circula la greu si sa puneti ceva semne pentru a sti la ce sa se astepte soferii. Amu cred ca nu au la ce se astepta decat sa se roage, pentru a putea trece cu bine prin zona mai ales noaptea, cand tre sa fi ochi si urechi sa nu aterizezi cu masina in sant.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »