Magazin Salajean 30 octombrie 2006 0

# O batranica, care abia a apucat, joi seara, sa urce sontac-sontac in autobuz si sa se aseze pe scaun, a fost brusc atacata de o taxatoare, chiar in timp ce-si cauta biletul in buzunare, sa composteze. Iar controloarele, asa cum le stim de-acum, barbatoase, si care stau ca niste agenti sub acoperire in autobuze, urla cat o tinea gura aia spurcata ca nimeni nu mai composteaza din momentul in care ea a spus HO. Iar pe batranica a amendat-o, scurt, cu 250 de lei. Asteptam cu nerabdare sa scriem de controloare amendate cu picioare-n cap de catre calatori. Pentru ca la cum se comporta, nu merita altceva!

# Un echipaj mobil al politiei rutiere zalauane, ce statea imobil pe strada aia cu sfinti, de i se mai zice si Vineri, baga la megafon spre pietoni sa faca bine sa circule pe trotuare. Banuim, totusi, ca baietii de la circulatie faceau misto, pentru ca, vedeau si ei, trotuarele sunt ocupate de masini parcate. Ori, poate, nu?

# Ezista, cica, un profesor, tatatat dascal, pe la nr. 1, care nu-i scoate din Dumnezai pe elevi si-i mai si baga, tot des, exact pe orificiul pe care au iesit la intersectie in lumea asta. Elevii, suparati sa tot fie injurati de mama, si-au adus parintii la scoala, sa faca reclamatii. Dar prea multe n-au rezolvat ca, la randul lor, si parinti au fost bagati pe unde i-a venit profesorului dascal. Bravo, traiasca invatamantul zalauan!

# Urmele denivelate ale santurilor de pe M. Eminescu au inceput, de curand, sa fie nivelate cu ciment. Dupa mai bine de o jumatate de an, in care strada arata ca o mare transee. Asteptam, cuminti si rabdatori, si plombarea gaurilor. Tot o jumatate de an!

# Cica vineri dimineata, prin apropierea Dejului, Sageata Albastra, adica tramvaiul ala CFR, ce face pe rapiduletul, a facut pulbere o ciurda de vaci. Mare nenorocire mare, dar numai pentru ca evenimentul asta nu s-a intamplat prin Mirsid. Ar mai fi scapat, asa, si navetistii automobilisti de cateva animale de pe drum!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »