Magazin Salajean 20 octombrie 2006 0

# Mai nou, la unele carmangerii de prin oras, cand vrei sa iei un kilogram de carne tocata, te trezesti taman cu un kilogram de slanina tocata pe cantar. Auzi tu, cica asta-i carne foarte buna de chiftele sau de sarmale. Pai ce sa mai zicem doamna, daca mata faci acasa chiftele cu asemenea carne, inseamna ca de mult ti-a depasit colesterolul nivelul limita. Iar despre cumparatori ce sa mai zic, cred ca de-amu incolo or alege orice alta carmangerie numai pe a matale nu, mai ales ca-i si raspunzi politicos: nu-ti convine, nu cumpara. Cat despre kilogramul de carne, scump doamna, scump!

# Nu stiu cum se face ca nu trece prea mult timp si iar ne intra in colimator primarelul acelei zone miniere, cat o mai fi ea miniera. Dupa ce, in urma cu ceva vreme ne vrajea ca nu poate nici cum sa faca o echipa de fotbal, fiindca nu are jucatori, auzi tu motiv, acum s-a apucat de nazbatii mai mari. Nu stiu ce-o fi avut cu gardul care imprejmuieste curtea scolii generale, sau cu portile de pe terenul de handbal, ca le-a culcat la pamant odata cu plopii de prin zona, care se pare ca-l deranjat la culme si au fost musai taiati. C-o fi vrut, ca n-o fi vrut, noi nu stim, important e ca de atunci au trecut luni intregi, iar portile si gardul tot culcate la pamant sunt, poate asteapta ceva mana cereasca.

# Sanatatea Rapid Jibou sau Sanatatea Servicii Publice Cluj, nimeni nu mai stia la un moment dat cum se numeste echipa care juca la Jibou. Am zis bine, juca, fiindca satra clujeana si-a luat catrafusele si-a plecat, lasandu-i pe oficialii de la malul Somesului cu ochi-n soare. Ramane de vazut daca se vor intoarce, au ba.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »