Magazin Salajean 18 octombrie 2006 0

# Pentru unii muma, pentru altii ciuma – cam asa am califica gestul unui director de institutie, platit la greu din banii palmasilor pe kilogram de gigacalorie. Care va sa zica, directoru nost declara una in ziaru nost, pe cand in alte ziare locale, vecine si deloc prietene, afirmatiile boss-ului reliefau alta. Precum broasca la bariera, siderat si dezarmat in acelasi timp, ma intreb de cateva minute bune care dintre declaratiile facute sunt pe bune: alea ca vom avea caldura dupa ce s-or face testele alea preliminare, ori celelalte vorbe care ne arata ca, deja, caloriferele is calde? Mama ei de exprimare in idis! La ce dracu o mai fi folosind orele de limba romana?

# Ne-am speriat degeaba ca vine iarna. Previziunile meteorologice pentru zilele urmatoare ne arata ca vor fi destul de multe grade peste ceea ce ar trebui sa induram luna asta. Daca nu ne credeti pe cuvant, intrebati-mi un coleg navetar, ce sta de doua ceasuri pe Net, sa afle daca va ingheta au ba ruta Jibou-Zalau. Si retur.

# Viata de parlamentar… Din ce in ce mai putine conferinte de presa cu parlamentarii salajeni. Daca pesedistii ne mai invita la cate-o (s)erata pe la mijlocul zilei, in care fiecare recita dupa cum le dicteaza constiinta si profetii de la Bucuresti, parlamentarii puterii s-au cam dat la fund. Nu la fundu sacului, ci la dosu responsabilitatii. Nu-i nimic, ca timpul trece, leafa merge, si-o sa vina si momentu ala cand or trebui sa dea cu subsemnatu. Pana atunci, puii si-or mai schimba penele, iar lalelele unguresti vor mai pierde din petale. Ca pistilu li s-a blegit bugat de rau…

# Zvonarasu de serviciu este obligat (musai, ca de voie buna) sa faca niste mici corecturi… Mahmur si obosit dupa ce a ingurcitat o seara intreaga cateva kile de vin de vita pseudonobila, intr-una din zilele trecute, zvonarasu nu fu destul de vigilent ca sa faca diferenta intre geamul spart din fata sediului PSD si cioburile din dreptul biroului senatorial al PRM. Pai, daca stam sa ne gandim bine, nici azi nu pot fi gasite mari deosebiri intre cele doua partide. Toti o apa si-un pamant! No, nu fiti suparati, ca cioburile aduc, de obicei, noroc… Noroc bun!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »