Magazin Salajean 17 octombrie 2006 0

# Saptamana plina de accidente, cea care a trecut. S-a deschis sezonul pentru antrenamentele de iarna. Asa doar, ca sa ne obisnuim numeric cu ciocnirile, impacturile, leziunile si decesele.

# Toata lumea se intreaba de ce a plecat Sauca de la cotidianul salajean. Ei, asta e, n-are omul dreptul la un pic de intimitate? I-a venit si lui timpul, ca sa nu zicem proverbul ala cu mintea la cap. Poate, de acum, se va reapuca de o presa serioasa.

# Cainii comunitari din Jibou au devenit atat de periculosi, incat locuitorii zic ca-s lupi si li-e frica sa mai iasa seara din case. Au mai ramas, totusi, oase de ros prin orasul de pe langa Somes?

# Cica intr-o curte din Cluj s-a dat drumul la tanara mamica, care si-a aruncat fatul la gunoi. Da, normal, poate ca aparatorii ei i-au motivat fapta prin legitima aparare. Doara mama ar fi putut sa moara de hemoragie interna, cand copilul i-a iesit nesupravegheat de moase.

# La intrarea pe N. Titulescu se casca o groapa formata in loc strategic, undeva pe mijlocul drumului. Iara cum ambele trotuare sunt ocupate de masini parcate, cei care fac la dreapta dau, inevitabil, in groapa respectiva.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »