Magazin Salajean 12 octombrie 2006 0

* Nu stiu, coincidenta sau nu, dar parca toate strazile care duc in sus in orasul asta, au cate o groapa chiar in mijlocul lor, parca asezata acolo numai de dragul soferilor, ca sa le dea si mai mult de furca la urcat! Nu vreau sa ma gandesc cate urari de bine sunt adresate oficialilor, de fiecare data cand slalomul cu masina peste respectivele gropi nu este un experiment reusit…Sau mai bine sa spun saritura la groapa???

* Concubinajul om-sobolani continua inca si mai cu avant parca, de cand ultimii, adica sobolanii, au fost martorii unei mari incercari – esuate, dupa cum se vede, de deratizare…Poate ca ar trebui utilizate alte mijloace de deratizare, de exemplu- lupa- desi la cat de mari si grasi sunt sobolanii care misuna in amiaza mare prin oras, se pare ca le priesc actiunile comunitare…

Semaforul aflat in fata unui mare supermarket de prin centrul orasului sta pe verde atata numai cat sa ajungi pana la mijlocul strazii – si atunci daca te grabesti. Si normal, oamenii, ca sa ajunga pana pe cealalta parte a strazii, se apuca sa treaca strada din timp, adica pe rosu…dar justificat. La urma urmei, ce atata graba?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »