Magazin Salajean 10 octombrie 2006 0

# A plouat cu accidente vikendul asta. Unii incercau sa fereasca ceva iepuri, altii s-au ciocnit de un cal beat. Basca si ceata asta care a venit peste noi, iar unii soferi nu au auzit de faza scurta. Ca de carutasi nu mai zicem nimic. Odihneasca-li-se-lor lampasele in pace!

# De strada aia de se mai numeste si Eminescu, pe langa denumirea de Hatane-ma!, am tot amintit. Mai ales dupa cate o duminica. Cand vin pocaitii la biserica si isi lasa masinile parcate aiurea in drum. Nu stiu cum se face, dar si le lasa chiar pe unica parte cat de cat circulabila a drumului, astfel incat altii n-au decat sa circule prin sant.

# Rectificam: cine sunt cei mai mari tulburatori ai traficului rutier? Carutasii, ciobenii cu ciurdele, baligile si pocaitii. Nu neaparat in ordinea asta.

# Blocaj mare de circulatie, vineri, pe N. Titulescu, chiar in fata redactiei: un camion de ala mare, de nu stiu cate zeci de tone, care cara nisip pentru ceva constructie centrala, nu a mai putut iesi din panta strazii, din cauza masinilor parcate. Evident, altii nu au putut urca strada, din cauza lu asta mare. Si injura soferul de mama focului, in timp ce mai tragea de duda. Las sa vada si el cum e cand incurci circulatia!

# Cica facultatea asta de maistri strungari din Zalau incepe sa scoata pe banda si asistenti medicali cu diploma de facultate. Nu conteaza ca spitalele nu au astfel de posturi, ca locurile cu pricina au si fost ocupate. Asteptam cu nerabdare masteratele in asistenta medicala si doctoratele in desertarea plostelor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »