Magazin Salajean 5 octombrie 2006 0

* Dragi parinti, v-am chemat astazi la scoala, ca sa va prezentam noile aparitii in materie de produse cosmetice, ca sa ne cosmetizam putin situatia scolara… Cam asa s-a intamplat la o sedinta cu parintii la un liceu zalauan. He, he!!! Pai nu mai importante sunt rujurile si fardurile, gelurile de dus sau alte minunatii, carora li se facea publicitate in timpul respectivei sedinte cu parintii, decat situatia scolara? Se vede treaba ca ordinea s-a cam schimbat in ultima vreme: prima data look-ul si apoi scoala!

* Microbusele purtatoare de oameni de pe aici de prin urbe fac ce vreau si cum vreau. Portile microbusului se deschid larg peste tot, oamenii dau navala afara pe unde pot si asta nu oriunde, ci chiar in fata observatorului alias politaiului, care vegheaza ca treburile de pe sosea sa se desfasoare conform regulilor…Dar, la urma urmei, care reguli?

Tot la un liceu zalauan, baile sunt impartite pe categorii: profesori, barbati, femei…Ma intreb ce conteaza din care categorie faci parte, ori profesorii nu sunt tot barbati sau femei?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »