Magazin Salajean 3 octombrie 2006 0

# De te lasa picioarele sau masina si esti nevoit sa apelezi la serviciile urbane municipale de transport in comun, poti spune linistit ca te-a parasit norocu. Stai in statiile de autobuz si stai si stai, dohanesti un pachet de tigari, daca esti fumator sau dai gata trei pocuri de seminte, si injuri in surdina autobuzul care nu mai vine. Iar daca unele persoane, care se gandesc cica la binele locuitorilor, elimina din circuite si maxi-taxiurile, situatia va deveni si mai nasoala. Ori te pui pe cumparat pantofi in fiecare luna, care sa te tina la umblat, ori iti scoti un credit si-ti iei o masina.

# Un antrenor care tinea, pana mai recent, paginile de sport ale ziarelor locale, si-a dat, in sfarsit, arama pe fata, facandu-i pe suporterii care l-au purtat in brate ani la rand, o adunatura de uscaturi si de porci. Ei, ce sa si mai zicem, poate omul si-a imbogatit vocabularul si si-a mai cizelat caracterul si comportamentul pe acolo, in zona valceana.

# Pe la intersectia de la Astralis, camera de luat vederi din trafic, sta cu ochii in soare, inregistrand tot ce misca pe cerul zalauan. Normal, in circulatia rutiera zalauana nu ne mai putem astepta la nimic. Este mai interesanta migratia pasarilor calatoare, da de vom putea detecta vinovatul de gripa aviara.

# In timp ce gropile de pe Eminescu se tot adancesc si se latesc, mandra noastra echipa de samtidisti a inceput sa sparga si straduta de pe langa o casa a armatei. Si la ce circulatie e acolo, pentru ca straduta respectiva e cu sens unic, credem ca initiativa va fi salutata cu multe vorbe de bine, de catre toti cei care locuiesc pe acolo.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »