Zece zalauani pe podium la Memorialul “Gheorghe Schmidt”

Magazin Salajean 18 august 2011 0

Baza sportiva de tenis de camp de langa Sala Sporturilor a gazduit cea de-a IX-a editie a Memorialului Gheorghe Schmidt, turneu de categoria a II-a la care au fost prezenti aproximativ 50 de tenismeni din Constanta, Timisoara, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj-Napoca, Simleu Silvaniei, Bistrita si Zalau.

Zalaul a fost reprezentat de sportivi de la CSM Zalau si Palatul Copiilor din Zalau, iar la final zece dintre ei au reusit sa urce pe podium.

La categoria 10 ani fete, Sorana Costea (CSM Zalau) s-a clasat pe locul doi, fiind urmata pe podium de Carmina Dragos, tot de la CSM Zalau. Alexandra Olaru (CSM Zalau) s-a clasat pe locul patru la categoria 12 ani, in timp ce Romana Istrate (CSM Zalau) a urcat pe treapta a III-a a podiumului la categoria 14 ani.

La masculin, Eugen Panzar (CSM Zalau) s-a situat pe pozitia a III-a la categoria 10 ani, in timp ce la categoria 12 ani, podiumul a fost ocupat doar de sportivi zalauani: locul I – Raul Dobai, locul II – Andrei Brisc si locul III – Alex Todea, toti trei de la CSM Zalau.

Categoria 14 ani a fost castigata de zalauanul Cristian Banto (CSM Zalau), iar la categoria 16 ani, Mihai Grec (Palatul Copiilor din Zalau) a urcat pe ultima treapta a podiumului. Tot la aceasta categorie, Vlad Trestian (Palatul Copiilor Zalau) s-a clasat pe locul patru.

Festivitatea de premiere a fost oficiata de catre sotia regretatului Gheorghe Schmidt, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Salaj oferind cupe primilor doi clasati ai fiecarei categorii si medalii sportivilor clasati pe locul trei.

Memorialul Ioan Cioran va fi urmatoarea competitie de la poalele Mesesului, programata in perioada 10 – 12 septembrie.

In aceste zile se desfasoara la Mamaia, Cupa Mamaia IDU, competitie la care a participat si zalauanca Kiraly Iris. Sportiva pregatita de Constantin si Sergiu Carp a castigat trei meciuri pe tabloul principal, fiind oprita in semifinale de bucuresteanca Mihaela Marculescu, in fata careia a cedat dupa doua seturi, 6 – 1, 6 – 2.

Alex Bretan a participat si el zilele trecute la un turneu desfasurat la Sibiu, clasandu-se la final pe pozitia a II-a la categoria 12 ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »