Zece medaliati la Koryo Taekwondo Festival

Magazin Salajean 23 aprilie 2010 0

Zece medaliati la Koryo Taekwondo FestivalSapte medalii de aur si trei medalii de bronz au obtinut sportivii clubului Taekwondo Club Zalau la cocursul international desfasurat in urma cu cateva zile la Dej, Koryo Taekwondo Festival. Au fost prezente 15 cluburi din tara si sase cluburi din strainatate, totalizand un numar de 380 de participanti.

La competitia de lupta (kyeorugi), sportivii antrenati de Alin Marian au obtinut opt medalii, din care cinci de aur si trei de bronz. Astfel, Alexandru Olar Pop, Ionut Hendea, Carmen Pocol, Alexandra Olar Pop si Alexandru Curtui au fost medaliati cu aur, iar Andrei Gardan, Rares Serban si Alin Marian au castigat medalia de bronz. La competitia de tehnici speciale (teuksu kisul) au participat Ionut Hendea si Alexandru Curtui, ambii fiind medaliati cu aur.

Instructorul clubului, Alin Marian, a tinut sa felicite pe aceasta cale toate persoanele care au facut parte din delegatie. Cei care doresc sa practice acest sport sunt asteptati in zilele de marti si joi, incepand cu ora 19, la Scoala Generala Iuliu Maniu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »