Zalauanul Mihalache Bogdan – selectat in lotul national de motociclism viteza al Romaniei

Magazin Salajean 15 septembrie 2010 0

Zalauanul Mihalache Bogdan - selectat in lotul national de motociclism viteza al Romaniei

Dupa o pauza destul de lunga si o decalare a etapelor de campionat national, din cauza problemelor organizatorice, pilotul zalauan Mihalache Bogdan este selectat in lotul national de motociclism viteza al Romaniei unde tinteste mai sus, vrea o participare la etapa de campionat Est European, la clasa SUPERBIKE1000cm3, care se va desfasura in data de 18-19 septembrie, la Batajnica, in Serbia. Mihalache are sustinerea din partea clubului Pascota, Racing Team Giroc si implicit al maestrului Ionel Pascota sustinere fara de care nu s-ar fi ajuns la acest nivel.

Aceasta etapa este una foarte importanta pentru mine, fiindca face trecerea la un alt nivel, cel european, unde nivelul competitional creste foarte tare, din cauza ca numerosi piloti cu multa experienta in spate vor lua startul la grila de start. Desi stam foarte prost la capitolul financiar si cel tehnic, din cauza ca lumea la noi nu stie sa investeasca decat in alte sporturi, fie ele si fara rezultate notabile, ma bucur ca am fost selectat pentru Lotul National de Motociclism Viteza al Romaniei si o sa incerc sa nu-i dezamagesc pe cei care m-au sustinut si si-au pus sperante in mine.

Vreau sa le multumesc inca o data sponsorilor mei, oamenilor care mi-au fost aproape si care s-au implicat in sustinerea mea, atat financiara cat si morala si nu in ultimul rand partenerilor media. Chiar daca va fi o batalie foarte grea, sper sa aduc la Zalau un rezultat european notabil si sa reusesc in saptamanile ce urmeaza o clasare fruntasa si in campionatul national, atat la clasa SBK1000cm3, cat si la cea SSP600cm3.

In prezent se lucreaza la ultimele pregatiri ale motocicletei cu care pilotul zalauan va lua startul, wekendul acesta, in Serbia.

Bogdan va merge tot pe motocicleta de anul acesta, Yamaha R1, fabricatie 2008 si spera sa nu mai aiba problemele care le-a avut la primele doua etape de campionat national, unde motocicleta a avut probleme tehnice.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »