Zălăuanul Cătălin Crişan, locul V la Campionatul European de karate kyokushin

Prezenţi pentru prima dată la un Campionat European de karate kyokushin, sportivii de la CS Vidalis Zalău, Cătălin Crişan şi Iulian Corceac, au avut o evoluţie bună, chiar dacă nu au reuşit să urce pe podium la finalul competiţiei. Pe parcursul a două zile, sâmbătă şi duminică, 500 de karateka din 23 de ţări s-au luptat pe cele trei tatami-uri amenajate în Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea.

Cătălin Crişan a concurat la categoria 65 de kilograme – juniori Under 22, iar la final s-a clasat pe locul cinci. Iulian Corceac, care a concurat la categoria 75 de kilograme, a avut ghinionul de a întâlni încă din primul tur un sportiv foarte valoros, fost campion european, iar lipsa de experienţă a sportivului zălăuan şi-a spus cuvântul, karatea de la CS Vidalis Zalău fiind eliminat în primul meci.
„Sunt mulţumit de comportarea celor doi sportivi, având în vedere că au fost la prima participare la un astfel de concurs, iar adversarii lor au fost mult mai valoroşi şi cu exeprienţă mai mare”, ne-a precizat instructorul clubului Vidalis Zalău, Cristian Bolduţ.
Pentru sportivii de la CS Vidalis Zalău urmează Cupa României, programată în luna decembrie, la Oradea.

Leave a Comment