Zălăuanul Adrian Gontariu, înlocuit cu polonezul Pawel Adamajtis pe postul de universal la Volei Municipal

După o carieră impresionantă, cu numeroase titluri de campion al României şi Germaniei, campion al Poloniei dar şi cu alte trofee şi medalii obţinute, voleibalistul zălăuan, Adrian Gontariu, a decis să revină acasă în vara anului trecut, pentru a fi alături de soţie şi de băieţelul de câteva luni. Cel supranumit „Bombardierul” a câştigat în această vară primul titlu de campion şi cu Volei Municipal Zalău, echipă la care spunea că va rămâne şi pentru ediţia următoare.
“Mă bucur să fiu din nou acasă, în primul rând pentru că sunt aproape de familie. Mi s-a prezentat un proiect pe doi ani, care mi-a plăcut şi sper să reuşim, în continuare, performanţe notabile cu această echipă”, afirma zălăuanul în urmă cu un an.
Însă, oferta financiară făcută în această vară de conducerea clubului nu a fost pe placul jucătorului, astfel că cele două părţi şi-au luat „la revedere” în urmă cu aproximativ aproximativ două săptămâni.
Înlocuitorul lui Gontariu pentru sezonul viitor pe postul de universal va fi polonezul Pawel Adamajtis, jucător în vârstă de 26 de ani şi cu o talie de 1,98 metri. Adamajtis a evoluat în campionatul Poloniei timp de patru sezoane, după care s-a transferat în campionatul Italiei, la echipa Power Volley Milano.

Leave a Comment