Zalauanul Adrian Gontariu a decis titlul in Germania

Magazin Salajean 12 mai 2010 0

Zalauanul Adrian Gontariu a decis titlul in Germania

Internationalul zalauan, Adrian Gontariu, a devenit la finalul saptamanii trecute campion al Germaniei cu VfB Friedrichshafen. Transferat in vara anului trecut de la Remat Zalau, Gontariu a suferit o accidentare care l-a tinut departe de terenul de joc aproape o luna.

Acesta a revenit insa in ultimele partide, iar in finala play-off-ului, cu Generali Haching, a fost al doilea realizator al echipei sale, cu 16 puncte, dupa Fromm, care a realizat 17. Voleibalistul zalauan a fost introdus in teren in setul al treilea, la scorul de 2 – 0 pentru Generali Haching, aducand un plus in jocul echipei sale. Era 2 – 0 la seturi cand a intrat Adi, iar el a adus un plus in jocul echipei, care a dus la castigarea meciului. A facut in numai trei seturi 16 puncte. A avut o evolutie foarte buna.

Din pacate, s-a reaccidentat si nu va putea fi prezent la returul cu Moldova, ne-a declarat secundul nationalei, Aurel Vlaicu. VfB Friedrichshafen a dispus cu scorul de 3 – 2 de Generali Haching, formatie antrenata tot de un roman, Mihai Paduretu, la capatul unui meci ce a durat 136 de minute. La general, scorul a fost 3 – 1 pentru echipa selectionerului Moculescu, care este la al 11-lea titlu din istorie si la al saselea consecutiv. Avand in vedere ca s-a reaccidentat, pentru Gontariu va urma o perioada de refacere, in timp ce Stelian Moculescu va face jonctiunea cu lotul national.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »