Zălăuanii au acuzat arbitrajul

Nu doar după primul meci al finalei, desfăşurat la Craiova, ci şi după jocul de marţi seara, maniera de arbitraj a fost principalul subiect al oficialilor clubului zălăuan. Chiar şi primarul Zalăului, Radu Căpîlnaşiu, s-a arătat dezamăgit de faptul că anumite decizii ale arbitrilor au dezavantajat formaţia de la poalele Meseşului.
„Suntem puţin trişti pentru că am pierdut această finală cu Universitatea Craiova. Trebuie să-i felicităm pe adversari, până la urmă, au fost mai constanţi în acest campionat. Echipele din Zalău şi Craiova sunt de valori foarte apropiate, iar anumite decizii de arbitraj pot conta foarte mult. Consider că astăzi (marţi, n.r.) a fost avantajeată puţin Craiova din acest punct de vedere, la fel cum s-a văzut şi în primul meci al finalei. Totuţi, victoria lor este meritată. Ne bucurăm pentru faptul că suntem, din nou, vicecampioni. În ultimii şapte ani am câştigat trei titluri de campioni, trei medalii de argint şi un bronz. Anul acesta am câştigat pentru a doua oară consecutiv Cupa României. M-am bucurat pentru faptul că sala a fost arhiplină, iar spectatorii au putut asista la un adevărat spectacol”, a precizat edilul zălăuan.
Libero-ul Adrian Feher consideră că starea de oboseală pe care au acumulat-o jucătorii zălăuani după numărul mare de meciuri susţinute în ultima perioadă a cântărit decisiv în economia rezultatului final.
„Unul dintre obiectivele propuse în acest an l-am îndeplinit, iar pentru celălalt, cred că nu am avut energia necesară de a lupta în duelurile cu echipa din Craiova. Cred că va trebui să muncim mai mult în sezonul viitor, pentru a câştiga putea câştiga şi titlul naţional. Starea de oboseală îţi aduce anumite lipsuri în joc, iar concentrarea este foarte importantă într-un asemenea meci. Am făcut greşeli simple în anumite momente, nu ştiu dacă puteam obţine mai mult în jocul de astăzi (marţi, n.r.). Universitatea Craiova merită titlul de campioană a României.”

Leave a Comment