Zălăuanca Alina Ştirb, calificată la Europenele de box

Marius Morar 4 septembrie 2012 3
Zălăuanca Alina Ştirb, calificată la Europenele de box

Ediţia din acest an a Cupei României la box feminin a avut loc săptămâna trecută, la Mangalia, la gală participând şi patru pugiliste de la CSM Zalău, pregătite de antrenorul Ioan Popa: Gabriela Pintea, Alina Ştirb, Vadas Renata şi Torkos Henrieta.
Cea mai bună evoluţie a avut-o Alina Ştirb, care a câştigat locul întâi la categoria 64 de kilograme, după ce a învins-o în finală pe Alexandra Malatov, de la Delta Tulcea. În urma rezultatului obţinut la Cupa României, sportiva pregătită de Ioan Popa a fost selectată în lotul naţional al României care va participa la Campionatul European din Polonia. Din păcate, Federaţia Română de Box nu dispune de banii necesari pentru a putea asigura sportivilor toate condiţiile de participare, pugilistele fiind obligate să suporte cheltuielile din bani proveniţi de la cluburile la care sunt legitimate sau din diferite sponsorizări. “Noi vom face tot ce ţine de noi ca Alina Ştirb să poată fi prezentă la Campionatul European de box”, a declarat antrenorul Ioan Popa.
Gabriela Pintea s-a clasat pe locul doi, în timp ce Vadas Renata şi Torkos Henrieta s-au clasat pe locul trei, poziţie pe care au avut-o asigurată încă dinaintea galei.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 5 septembrie 2012 at 09:25 - Reply

    ma ne lesi cu sportu asta………………………….

  2. suporter dedicat 5 septembrie 2012 at 11:28 - Reply

    Felicitari Alinei pentru medalia obtinuta si mult succes la europene.

  3. Alexandra 5 septembrie 2012 at 18:10 - Reply

    Eu sunt Alexandra Malatov si din cate stiu eu m-am batut la categoria 69 de kg prin urmare nu aveam cum sa ma lupt in finala si cu aceasta sportiva de la 64 kg;).

Lasa un Raspuns »