Weekend plin de evenimente pentru karateka sălăjeni

Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei a participat la finele săptămânii trecute la ediţia a IV-a a Campionatul Naţional Şcolar de karate şi discipline asociate, desfăşurat la Oradea, ocazie cu care a avut loc şi Cupa Palatului-Shogunul, ajunsă la ediţia a XV-a.

Supervizorul acestei competiţii a fost arbitrul european de karate, Ferenc Kecskes, iar arbitrul şef, Zoltan Lipan (6 DAN), vicepreşedintele secţiunii de arbitraj din cadrul Comisiei Naţionale de karate şi discipline asociate a sportului preuniversitar.
Sportivii pregătiţi de antrenorul Gheorghe Pop au avut o evoluţie bună, iar la final au obţinut următoarele rezultate: Ioan Pap – locul II la kumite seniori, Marius Ilinca – locul II la kumite copii II, Aida Pop – locul III la kumite cadete şi Mariua Grădinar – locul IV la kumite junioare. „Sunt rezultate bune, cu care ne mândrim şi vreau să-i felicit pe sportivi pentru evoluţia pe care au avut-o”, a declarat Gheorghe Pop.
314 sportivi din 17 judeţe s-au întrecut la cele două competiţii de la Oradea.
Tot la finele săptămânii trecute a avut loc, la Băile Boghiş, stagiul Asociaţiei Nord Amical Karate (ANAK), în cadrul căruia au avut loc antrenamente tematice de kihon, kata şi kumite, încheiate cu şedinţe de recuperare. Au fost prezenţi 60 de sportivi din Maramureş, Satu Mare, Bihor şi Sălaj, care s-au antrenat sub comanda preşedintelui ANAK şi CS Condor Baia Mare, Viorel Duţă.
Evenimentul de la Băile Boghiş a fost organizat de Clubul Sportiv Omega Şimleu Silvaniei, al cărui preşedinte este Gheorghe Pop. „Oaspeţii noştri s-au simţit foarte bine, fiind mulţumiţi de condiţiile oferite”, a spus preedintele clubului şimleuan.

Leave a Comment