Week-end sportiv:

Magazin Salajean 31 octombrie 2008 0

Atletism: La finalul acestei saptamani vor avea loc la Craiova Campionatele Nationale de cros, la care vor participa sportivi de la CSM Armatura Zalau si LPS Avram Iancu Zalau.

Tenis de masa: La Targu Secuiesc se va desfasura un concurs de verificare in vederea alcatuirii lotului national de cadeti, la care vor participa si doi tenismeni de la CSS-CSM Armatura Zalau.

Lupte libere: Echipa masculina de seniori de la CSM Armatura Zalau va participa sambata la etapa a II-a din cadrul Campionatului National de Superliga, ce va avea loc la Bocsa.

Volei: Echipa de cadeti de la CSS Zalau va intalni duminica, in sala de sport a Colegiului Tehnic Alesandru Papiu Ilarian CSS 2 Baia Mare, intr-un meci contand pentru etapa a III-a.

Phoenix Simleu Silvaniei va sustine in acest week-end doua meciuri pe teren propriu. Primul va avea loc sambata, de la ora 12, in fata echipei CS Torpi Ramnicu Sarat, iar duminica, de la ora 10, in fata aceleiasi echipe, meciul disputandu-se in devans.

Handbal: Junioarele I de la CSS Zalau vor intalni sambata, de la ora 10:30, in Sala Sporturilor din Zalau, Extrem Baia Mare.

Junioarele III vor participa in acest week-end la cel de-al doilea turneu din cadrul Campionatului National, acesta urmand sa aiba loc la Cluj-Napoca.

Box: In aceste zile se desfasoara la Arad Campionatul National Universitar, la care participa si trei pugilisti de la CSM Armatura Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »