Voleibalistii (juniori II) de la CSS Zalau raman pe pozitia secunda

Magazin Salajean 2 februarie 2010 0

Voleibalistii (juniori II) de la CSS Zalau raman pe pozitia secunda

Echipa pregatita de Georgeta Dobrota a obtinut duminica al saselea succes din actuala editie a Campionatului National de volei, rezervat juniorilor II

CSS Toplita – CSS Zalau 1 – 3 (-20, 19, -18, -23)

CSS Zalau: Alexandru Crisan (cpt), Raul Mastan, Adrian Pop, Sergiu Pop, Florin Ciobanu, Mihai Criste, Ovidiu Muresan, Mihai Bogdan, Vlad Tamba si Marius Ilies. Antrenor: prof. Georgeta Dobrota.

Echipa mascu-lina de volei (juni-ori II) de la CSS Zalau se mentine pe pozitia secunda dupa victoria obti-nuta duminica, in deplasare, in fata voleibalistilor de la CSS Toplita. Chiar daca partida s-a incheiat dupa patru seturi care au durat o ora si 36 de minute, meciul a fost destul de disputat.

Dupa o evolutie buna in primul set, pe care l-au si castigat la 20, voleibalistii condusi de pe margine de profesoara Georgeta Dobrota au facut destul de multe greseli in setul secund, pe care l-au si pierdut la 19. Si-au revenit insa la timp, iar in setul trei s-au impus la o diferenta de sapte puncte (25 – 18).

Setul al patrulea, care a fost si ultimul, a fost cel mai disputat. Dupa ce gazdele au condus o buna perioada de timp, chiar si cu o diferenta de patru puncte, voleibalistii zalauani si-au revenit pe final, intorcand scorul in favoarea lor. S-au facut multe greseli de ambele parti, insa, parerea mea este ca cel mai mult a contat faptul ca baietii si-au revenit in setul al treilea si au avut moralul ridicat pentru ultimul set.

Important este ca am castigat si am ramas pe locul doi, a declarat profesoara Georgeta Dobrota. Victoria de duminica a fost a sasea pentru CSS Zalau din actuala editie de campionat, pierzand doar duelurile cu CSS LAPI Dej. Urmatoarea partida pentru CSS Zalau va avea loc peste doua saptamani, tot in deplasare, la CSS 2 Matrix Baia Mare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »