Voleibaliştii din A2, la o victorie de turneul semifinal

Volei Club Zalău 2015 a debutat cu dreptul în partea a doua a sezonului. Echipa condusă de Gabriel Terheş a câştigat cu scorul de 3 – 1 partida susţinută sâmbătă, pe teren propriu, împotriva formaţiei CS ProVolei Arad, din cadrul primei etape a play-off-ului.
Formaţia de la poalele Meseşului s-a impus la o diferenţă de patru puncte în primul set, 25 – 21, iar parţialul secund a fost câştigat la pas de echipa zălăuană, 25 – 12. Rolurile s-au schimbat în actul trei, care a fost unul disputat, dar în care oaspeţii au punctat mai bine pe final, câştigând cu 25 – 22. A fost doar o chestiune de moment, deoarece Volei Club Zalău 2015 a pus, din nou, stăpânire pe joc în setul patru şi s-au impus cu 25 – 15, obţinând astfel primul succes din play-off.
„Sperăm să practicăm un joc la fel de bun şi în partida de sâmbătă, de la Arad. Ne dorim să tranşăm calificarea în turneul semifinal încă din partida de la Arad, rămâne de văzut dacă vom şi reuşi acest lucru”, a declarat preşedintele clubului, Gabriel Terheş.
Returul dintre Volei Club Zalău 2015 şi CS ProVolei Arad este programat sâmbătă, 10 martie, iar o victorie a echipei zălăuane ar face ca Ovidiu Teuşan şi compania să acceadă în turneul semifinal al Diviziei A2. O victorie a arădenilor ar duce lupta dintre cele două echipe în meciul trei, care ar urma să se desfăşoare în data de 17 martie, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.
În celălalt duel al play-off-ului, CSS CNE Lapi Dej a dispus cu 3 – 0 de CSU Braşov, iar partida cu numărul doi se va desfăşura sâmbătă, la Braşov.
Volei Club Zalău 2015: Ovidiu Man, Ovidiu Teuşan (cpt.), Ciprian Pop, Raul Remeş, Ionuţ Silaghi, Dan Silvăşan şi Ciprian Buta – libero. Au mai evoluat: Tudor Lazăr şi Gabriel Terheş.

One Thought to “Voleibaliştii din A2, la o victorie de turneul semifinal”

  1. Anonim

    Dlor priviti componenta acestei echipe cu jucatori de peste 37-38 de ani care fac recuperare si mentinere pe banii autoritatilor locale . Sport de masa cu 20 de spectatori in tribuna , majoritatea copii si sotiile lor . RUSINE!!!!

Leave a Comment