Voleibalistii de la Remat, dusi cu zaharelul

Magazin Salajean 8 iunie 2010 0

Voleibalistii de la Remat, dusi cu zaharelul

Desi a trecut mai bine de o luna si jumatate de la obtinerea titlului de campioni ai Romaniei, iar in urma cu doua saptamani le-au fost promise primele de obiectiv, jucatorii Rematului nu au fost inca rasplatiti pentru castigarea campionatului

Deveniti campioni ai Romaniei in urma cu mai bine de o luna si jumatate, jucatorii echipei de volei, Remat Zalau, nu si-au primit nici acum primele stabilite pentru indeplinirea obiectivului. Aceasta, dupa ce persoane din cadrul conducerii afirmau in urma cu doua saptamani ca jucatorilor le vor fi achitati in cateva zile banii promisi. Totusi, primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, care este si copresedinte la echipa, a dat asigurari ca toate primele vor fi incasate intr-un timp cat mai scurt.

Intr-adevar, primele de obiectiv inca nu s-au platit. Era vorba ca saptamana trecuta incep sa se achite, insa nu stiu exact daca s-au dat pana acum o parte din ele. Jucatorii sa stea linistiti ca isi vor primi banii, insa trebuie sa fie constienti ca nu este o suma oarecare. Pana la urma, alte echipe nu si-au primit inca nici salariile, iar ei sunt la zi cu acesti bani, a afirmat edilul Zalaului.

Pe de alta parte, trebuie precizat ca in sezonul urmator, Remat Zalau va evolua in Liga Campionilor, conducerea clubului achitand deja taxa de inscriere dupa ce au fost instiintati de catre forul european ca au fost acceptati in cea mai importanta competitie intercluburi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »