Voleibaliştii de la CSS Zalău, la un pas de turneul semifinal

Echipa pregătită de Dan Onuţe a înregistrat două victorii şi o înfrângere în turneul organizat la finele săptămânii trecute, la Zalău

Evoluţie bună pentru echipa de volei (juniori III) de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău în al treilea turneu din cadrul Campionatului Naţional, organizat chiar în oraşul de la poalele Meseşului.
Jucătorii pregătiţi de Dan Onuţe au debutat cu o victorie în trei seturi în faţa echipei CSS Suceava, urmată de un succes la fel de categoric în faţa juniorilor de la LPS Bihorul Oradea. După două victorii cu scorul de 3 – 0, voleibaliştii antrenaţi de Dan Onuţe au întâlnit campioana naţională, CSS LAPI Dej, în faţa căreia nu a avut nicio şansă, pierzând toate cele trei seturi cu scorul de 10 – 25.
În celelalte două partide, LPS Bihorul Oradea s-a impus cu scorul de 3 – 0 în faţa juniorilor de la CSS Suceava, iar campioana, CSS LAPI Dej, s-a impus tot cu 3 – 0 atât în faţa bihorenilor, cât şi în faţa voleibaliştilor suceveni.
„A fost un turneu reuşit pentru noi. Se vede un progres de la un turneu la altul. A contat mult şi paftul că am susţinut câteva meciuri amicale. Sunt mulţumit de atitudinea copiilor şi sper să abordeze la fel şi turneele care urmează”, ne-a declarat antrenorul Dan Onuţe.
Ultimul turneu din sezonul regulat al Campionatului Naţional este programat la finalul acestei săptămâni, la Suceava, unde zălăuanii mai au nevoie de un singur punct pentru a fi siguri că vor obţine calificarea în turneul semifinal.
„Mai avem nevoie de un punct pentru a ne califica în turneul semifinal, pe care nu avem cum să nu-l obţinem. Practic, noi mergem la suceava să câştigăm atât în faţa echipei gazdă, cât şi în faţa celor de la LPS Bihorul Oradea”, a mai precizat Onuţe.
În urma rezultatelor înregistrate după primele trei turnee, pe primul loc în clasamentul Seriei F se situează CSS LAPI Dej, urmată de CSS Zalău şi LPS bihorul Oradea. Ultimul loc este ocupat de juniorii de la CSS Suceava.
CSS Zalău: Andrei Crişan, Paul Abrudan, Alexandru Codrea, Darius Mândruţ, Solyom Norbert, Rareş Chiorean, Eduard Hadade, Raul Cristea, Flavius Bălean, Adrian Ciontoş şi Andrei Şamşudan. Antrenor: Dan Onuţe
Rezultatele complete: CSS Zalău – CSS Suceava 3 – 0, CSS Zalău – LPS Bihorul Oradea 3 – 0, CSS Zalău – CSS LAPI Dej 0 – 3, CSS Suceava – LPS Bihorul Oradea 0 – 3, CSS LAPI Dej – CSS Suceava 3 – 0, CSS LAPI Dej – LPS Bihorul Oradea 3 – 0.
Clasament:
1. CSS LAPI Dej 9 9 0 27 – 0 27p
2. CSS Zalău 9 8 1 17 – 13 16p
3. LPS Bihorul Oradea 9 4 5 12 – 17 11p
4. CSS Suceava 9 0 9 1 – 27 0p

 

 

Leave a Comment